• 1399/08/10 - 06:56

جلسه گروه آموزش و اعضای گروه ارزشیابی ممتحنه رشته طب ایرانی برگزار شد

جلسه گروه آموزش و اعضای گروه ارزشیابی ممتحنه رشته طب ایرانی و مکمل با حضور سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-جلسه روز سه شنبه مورخ 99/7/29 در سالن کنفرانس سلامتکده احمدیه در دفتر طب ایرانی و مکمل از ساعت 9 الی 11 به صورت ویدئو کنفرانس با حضور اعضای گروه آموزشی و اعضای ارزشیابی ممتحنه مجازی طب ایرانی برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر احمدی مشاور ريیس دانشگاه در امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی گزارشی از برگزاری فراخوان اول و دوم و برگزاری آزمون فراخوان اول به صورت مکتوب ارائه داده و در خاتمه عنوان کرد فراخوان جدید در آبان ماه 1399 به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اطلاع رسانی خواهد شد. دکتر رضایی زاده مدیر گروه طب ایرانی و مکمل توضیحاتی تکمیلی در مورد دوره بیان کرده و از اعضایی که به صورت حضوری و غیر حضوری شرکت داشتند، درخواست شد نظرات خود را در مورد درس2 واحدی طب ایرانی و مکمل بیان کنند. نظرات و پیشنهاد هایی که اعضا بیان کردند به شرح ذیل است:

1. عنوان شد محتوای های جدید توسط بعضی از دانشگاه های علوم پزشکی که داوطلب هستند طراحی و تولید گردد.
  2. مقرر گردید برای رشته های مختلف محتوی های اختصاصی تولید گردد.
  3. مقرر شد فراخوان سوم جذب دانشجو بر اساس فراخوان دوم در نیمه دوم آبان ماه سال جاری برگزار گردد.