• 1398/02/18 - 08:16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی مجازی بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی را به صورت زنده از اینترنت پخش کرد

دانشگاه علوم پزشکی مجازی امسال نیز همچون سال گذشته مسولیت برگزاری وبینارهای همایش را بر عهده داشت.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری از تاریخ ۱۱  الی ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ توسط معاونت آموزشی  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با محوریت تحول و نوآوری در آموزش پزشکی در تهران برگزار شد.  دانشگاه علوم پزشکی مجازی با بهره گیری از تجهیزات به روز و پیشرفته و با استفاده از نرم افزار وب کنفرانس دارای مجوز (لایسنس)، این همایش را به صورت زنده همانند سال گذشته بر روی اینترنت پخش کرد. خوشبختانه این اقدام با استقبال روبرو شده و ده­ها نفر به طور همزمان از قسمت­های مختلف همایش استفاده کردند. این ارتباط در تمام طول همایش بدون هیچ اشکال یا وقفه­ای ادامه یافت. همچنین با استفاده از این سیستم سخنرانان مدعو خارج از کشور نیز سخنرانی های خود را به صورت همزمان ارائه کردند.

2 3 4 5 6 photo_2019-05-08_12-12-27 photo_2019-05-08_12-12-27 2324