• 1397/01/27 - 08:49

دومین آزمون الکترونیکی دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی برگزار شد

دومین آزمون الکترونیکی دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی در دو سطح 1 و 2 در 52 حوزه امتحانی برگزار شد.

NEWS_AZMOOON97

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای دومین بار در سال 1397 با هدف ارتقای کیفیت نظام ارزیابی دانشجو در دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی و برنامه¬ریزی برای برگزاری یک آزمون مطلوب برای دانشجویان اقدام به طراحی و اجرای آزمون الکترونیکی برای دانشجویان سطوح اول و دوم دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی نمود. این آزمون در 22/1/1397 در سطوح 1 و 2 در 52 حوزه امتحانی از ساعت 10 تا 12 برگزار شد.

مشارکت دانشجویان در این آزمون بالای 85 درصد بود. شایان ذکر است این آزمون در بالاترین سطح استانداردهای اجرایی و با مشارکت مناسب معاونت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در پایان هر سطح برگزار شد. از جمله مهمترین نقاط قوت برگزاری این آزمون کیفیت سوالات طراحی شده بود که توسط مسئولین کمیته های درسی و با هماهنگی با استادان دروس تخصصی انجام شد. در این آزمون تحلیل سوالات به تفکیک دروس صورت گرفت و به استادان و شرکت کنندگان بازخورد داده شد.

در این آزمون برای دومین بار از گروه‌ها و کانال های تلگرامی به صورت بهینه برای پاسخگویی به اشکالات و سوالات دانشجویان و رابطین آزمون در کنار تماس های تلفنی و مکاتبات اداری استفاده شد که بیش از 400 مورد مورد بررسی و پاسخ‌گویی قرار گرفت. هماهنگی برای بازدید و نظارت بر حوزه‌های آزمون توسط نمایندکان دانشگاه مجازی از دیگر اقدامات انجام شده است.

NEWS_AZMOOON975 NEWS_AZMOON973 NEWS_AZMOOON974 NEWS_AZMOOON975 NEWS_AZMOOON976 NEWS_AZMOOON972 7395