• 1400/05/25 - 11:41

دومین دوره رقابت علمی بين المللي کنز آغاز شد

کنز رقابتی بین المللی میان دانشگاهیان، محققان و نوآوران زیر 45 سال جهان اسلام است که توسط بنیاد علم و فناوري مصطفی (ص) و با هدف یافتن بهترین راه حل هاي علمی و فناورانه براي چالش هاي جهان اسلام برگزار می شود.

WhatsApp Image 2021-08-16 at 13.01.14

شرکت کنندگان این رقابت میتوانند دستاوردهاي علمی و یا راهکارهاي نوآورانه خود را در محورهاي اعلام شده و یا در بخش پاویون ها و در پاسخ به چالش هاي ارائه شده توسط نهادهاي بین المللی جهان اسلام ارائه نمایند.

شرکت کنندگان از 15 تیرماه تا 1 شهریور ماه فرصت دارند تا دستاوردها و پاسخ هاي علمی خود را در قالب یک ویدئوي 3 تا 5 دقیقه اي تهیه و در وبسایت رقابت به نشانی (kans.mstfdn.org) بارگذاري نمایند. در این ویدئو لازم است شرح مختصري از دستاورد علمی و یا پاسخ به چالش هاي بین المللی طرح شده در رقابت ارائه شود. این دستاوردها میتواند در قالب ایده، مقاله، کتاب، اختراع، نمونه اولیه محصول یا محصول جدید باشد.

به 6 اثر برتر جوایزي به شرح زیر اعطا خواهد شد:

-  مدال و تقدیرنامه کنز

-  نشان طلاي 30 گرمی

-  کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش 2000 دلار

-  امتیاز ویژه براي بهره مندي از پلتفرم هاي شبکه سازي بنیاد علم و فناوري مصطفی (ص) (شاملEISA  و STEP)

لازم ذکر است کلیه آثاري که در پاسخ به چالش هاي اعلام شده توسط پاویون هاي بین المللی رقابت ارائه شده باشند، مستقیما براي پاویون مربوطه ارسال میشود. لذا رقابت علمی کنز نه فقط یک رقابت بلکه بازاري است که دانشمندان، محققان و نوآوران جوان می توانند مشتریانی فراتر از مرزهاي کشور خود براي دستاوردهاي علمیشان بیابند.

براي دريافت كاتالوگ رقابت اينجا را كليك كنيد.

WhatsApp Image 2021-08-16 at 13.01.14