• 1399/12/09 - 09:44

دويست و نهمين به روز رساني سامانه نويد انجام شد

سامانه هاي نويد كشور به منظور اصلاح، توسعه و ارتقای کاربری و بر اساس درخواست­ های دریافتی از دانشگاه­ ها و دانشکده­ های علوم پزشکی کشور در بهمن ماه مجددا به روز رسانی شد (نسخه شماره 209) و نسخه جديد در اختيار كاربران قرار گرفت.

سامانه هاي نويد كشور به منظور اصلاح، توسعه و ارتقای کاربری و بر اساس درخواست­ های دریافتی از دانشگاه ­ها و دانشکده­ های علوم پزشکی کشور در بهمن ماه مجددا به روز رسانی شد (نسخه شماره 209) و نسخه جديد در اختيار كاربران قرار گرفت. عمده اين اصلاحات و تغييرات به شرح زير است:

• نسخه جدید داشبورد ادمین بروز رسانی شد.
  • اصلاح جستجوی نام درس، در جدول ارائه درس انجام شد.
  • مشکل ورود به کلاس های وب کنفرانس (وبینار)، که به دلیل عدم حمایت از فایل­های فلش ایجاد شده بود، در دانشگاه ­هایی که اعلام شده بود برطرف شد.
  • رفع مشکل صفحه بندی و دسترسی به جداول بخش های مختلف ادمین صورت گرفت.
  • مشکل نمایش فهرست وبینارها ، در بخش ادمین برطرف شد.
  • امکان جستجوی وبینار با نام درس، یا با نام استاد و دانشکده، در بخش ادمین برقرار شد.
  • مشکل دفعات شرکت در آزمون در زمان کپی آزمون رفع شد.
  • مشکل ویرایش ارزشیابی، در بخش معرفی درس در پنل استاد برطرف شد.
  • مشکل ویرایش از اکسل (پیغام عدم همخوانی با الگو)، در بخش فراخوانی از اکسل برطرف شد.
  • آمار محتواهای سامانه در ترم جاری، با ظاهر گرافیکی به صفحه­ ی داشبورد اضافه شد.
  • امکان ویرایش نام انگلیسی درس و نام و نام خانوادگی انگلیسی کاربر به اکسل ها اضافه شد.
  • آمار کلی از اطلاعات هر دانشگاه در ترم جاری، با ظاهر گرافیکی به صفحه ­ی داشبورد اضافه شد.
  • بخش تکالیف در نمای استاد بازنویسی شد و همچنین مشکل لود نشدن تکالیف در بخش مشاهده ­ی پاسخ ها برای بعضی از استادان برطرف شد.
  • بخش گفتگوها در نمای استاد و دانشجو، بازنویسی شد و از نظر ساختاری و همینطور ظاهری بهینه سازی شد.
  • رفع مشکل کندی در بخش های مختلف ادمین انجام شد.
  • امکان کپی کردن محتوای درس در همان درس فراهم شد.
  • در بخش ادمین، گزارشات آزمون ها و گزارش نمرات به ازای هر دانشجو در تمام آزمون های درس، بازنویسی شد.
  • در قسمت افزودن کاربر به صورت دستی، در صورتی که نوع کاربر، ایرانی باشد وارد کردن کدملی اجباری و در صورتی که خارجی باشد وارد کردن کد پاسپورت اجباری شد. در صورتی که نوع کاربر تستی باشد نیازی به وارد کردن اطلاعات در این 2 بخش وجود ندارد.
  • امکان جستجو و اضافه کردن استاد و دانشجو با کد فراهم شد.
  • در جدول گزارش­ های آپلود اکسل (فرمت جدید)، قابلیت جستجو و همچنین مرتب ­سازی (sort) اضافه شد.
  • امکان فیلتر همزمان چند ستون در همه­ ی جداول بخش ادمین فراهم شد.
  • در جدول ارائه درس پودمان، وضعیت ارائه درس و همچنین تعداد دانشجوها اضافه شد.
  • چند مورد جزئی مانند تبدیل عنوان دانشکده به سازمان ارائه دهنده، امکان مرتب کردن در تمامی جداول با کلیک روی گزینه مورد نظر (کد، عنوان، گروه و ...) و ... در بخش ادمین فراهم شد.