• 1396/05/29 - 08:11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دکتر استاد: من در اولین برخوردی که با ایشون داشتم به این نتیجه رسیدم که دکتر لاریجانی ایده پرداز بسیار خوبی هستند.

دکتر استاد در همایش کارکنان و مدیران معاونت آموزشی که در سالن امام جواد ستاد وزارتخانه برگزار گردید، گفت: من در اولین برخوردی که 12 سال پیش با دکتر لاریجانی داشتم به این نتیجه رسیدم که دکتر لاریجانی ایده پرداز بسیار خوبی هستند.

وی با تقدیر از ارائه طرح تحول در آموزش پزشکی و همکاری صمیمانه مدیران و کارکنان معاونت آموزشی بیان کردند: در طول یکسال و نیم گذشته کمک و همکاری خوبی از کارکنان و مدیران این معاونت دیدیم که در پیش برد اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی بسیار موثر بود طرح تحول آموزش در این دو سال جلوه های و ثمره های خوبی داشته و یکی از این ثمرات دانشگاه علوم پزشکی مجازی می باشد. که میتواند در عدالت و توسعه آموزش پزشکی در کشور کمک شایانی انجام دهد. دوستانی که در مجموعه بودن ایده های بسیار خوبی را مشاهده کرد. با توجه به تجربیات قبلی بنده و با استمرار این فرایند میتوان ثمرات خیلی خوبی گرفت. ما هریک نفری که در دانشگاهها تربیت کنیم و به جامعه تقدیم کنیم مثل اینکه یک جامعه را اصلاح کردیم و برای این موضوع مصادیق زیادی در گذشته مشاهده شده است.