• 1400/09/17 - 11:06

دکتر سید ناصر استاد: دانشگاه باید شرایط را برای دانشجو شاد و جذاب کند و امکانات کافی را فراهم آورد

شانزدهم آذرماه یادآور رشادت دانشجویانی است که با نثار خون خود از کیان کشور در برابر استکبار و مداخلات بیگانگان دفاع کردند تا در راه رسیدن به استقلال کشور پیام آزادی خواهی ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند. دانشجویانی که در بزرگترین حوادث و افتخارات این سرزمین نقش ممتازی در تاریخ پرفراز و نشیب معاصر کشورمان داشته اند و با ایمان راسخ و عقیده استوار خویش برگ های زرینی را بر تارک افتخارات این مرز و بوم افزوده اند.

WhatsApp Image 2021-12-08 at 14.13.26

دانشگاه باید شرایطی را برای دانشجویان به وجود بیاورد که در دوره تحصیل آنها همراه با شادی و جذابیت و فاقد هر گونه دغدغه و نگرانی باشد، تجهیزات و امکانات کافی را برای آنها فراهم کند. وقتی این شرایط برای دانشجویان به وجود نیاید آنها رها و از علم زده می­شوند، و به طبع نیروی فکری ارزشمند را از دست میدهیم. وقتی کسی وارد دانشگاه می­شود جزء 7 درصد برتر جامعه است از این رو باید برای علم و دانشجویان سرمایه گذرای شود. در حقیقت زمانیکه این سرمایه گذاری در فکر و اندیشه دانشجویان انجام گیرد ناخودآگاه منجر به هدایت دانشجو به سمت تحقیق و پژوهش، برونداد های علمی و تغییرات در جامعه می شود.

انتظار دانشگاه از دانشجویان این است که بفهمند در چه چیزی خوب هستند و سپس به دنبال علاقه و استعدادهای خود باشند. این وظیفه شماست که بدرخشید اما بدون فداکاری و سخت کوشی غیرممکن است. به واقع مصداق تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله) دانشجویان باید به عنوان یکی از اقشار فاخر و با ارزشی که مظهر شهامت و سرعت عمل ملت ایران محسوب می شوند، باشند. یک چیز مشترک در بین همه افراد موفق این است که همه آنها با اطرافیانشان متفاوت بودند. برای موفقیت باید نیروی درونی خود را رها کنید و از اشتیاق خود پیروی کنید. هر فرد موفقی برنامه، رویا و استراتژی متفاوتی دارد، فقط یک چیز برای همه مشترک است، یعنی هرگز تسلیم نمی شوند. اگر چیزی را می‌خواهید، برای آن تلاش کنید، زیرا تنها زمانی می‌توانید شکست بخورید که تلاش را متوقف کنید.

اینجانب ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این روز گرامی را به محضر دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مجازی تبریک عرض کرده و از خداوند مهربان برای همه دانشجویان بزرگوار آرزوی توفیق و عاقبت به خیری دارم اميدوارم چون گذشته همراه با استادان، مديران و كاركنان زمینه ساز توسعه پایدار کشور ايران اسلامی باشند.

دکتر سید ناصر استاد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی