• 1397/06/20 - 05:04
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

راه اندازی و بهره برداری از استودیوی تصویر و صدا برداری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

اولین استودیوی استاندارد تصویر و صدابرداری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه راه اندازی و آماده بهره برداری شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، این دانشگاه به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و در راستای ابلاغ بسته های طرح تحول در آموزش و تشکیل دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سال 1394، با حمایت های ریاست این دانشگاه اولین استودیوی حرفه ای تصویر و صدا برداری خود را برای توسعه زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری مرکز آموزش مجازی راه اندازی و آماده بهره برداری کرد. این استودیو از 2 بخش مجزا با عنوان بخش تصویربرداری آموزشی شامل فیلمبرداری و ضبط فیلم های آموزشی و صدابرداری با وظیفه صدابرداری حرفه ای و ضبط صدای گوینده تشکیل شده است. این دو بخش توسط یک اتاق فرمان مجزا کنترل می شود. در ساخت و تجهیز این استدیو از جدیدترین وسایل و تجهیزات صوتی و تصویری استفاده شده و میزان افت صدا کمتر از db 28 و حتی پایین¬تر از میزان استاندارد مورد نظر می باشد.