• 1396/04/05 - 11:38

راه اندازی کارگروه learning analytic جهت استفاده بهینه از امکانات واکاوی آموزشی

کارگروه learning analytic از زیرشاخه های کارگروه آرمان با حضور دکتر آیین محمدی (معاونت فناوری اطلاعات و زیر ساخت)، جهت استفاده بهینه از امکانات واکاوی آموزشی راه اندازی شد.

کارگروه learning analytic از زیرشاخه های کارگروه آرمان در تاریخ 27/02/96 و با حضور دکتر آیین محمدی(معاونت فناوری اطلاعات و زیر ساخت)، جهت استفاده بهینه از امکانات واکاوی آموزشی راه اندازی شد. اعضای کارگروه این جلسه ای به بحث و تبادل نظر در خصوص بخشهای مختلف واکاوی آموزشی پرداختند. دکتر علی حسینی در ابتدا توضیح کلی در خصوص " learning analytics " و چگونگی استفاده از آن در سیستم های مجازی را ارایه کرده و پس از آن دکتر آیین محمدی راهکارهای استفاده از learning analytics در موکس را مطرح نمودند. همچنین دکتر آزاده شعبانی در مورد حیطه های مختلف استفاده از learning analytic در موک ها و اپروچهای متفاوت استفاده شده در موک های معروفی همچون coursera و Edx توضیحاتی ارایه نمودند و در پایان دکتر ریتا مجتهدزاده به جمع بندی کلی مطالب مطرح شده پرداختند.