• 1396/12/13 - 05:47

رفع موانع تولید محتوا، خدمات و کسب وکار فضای مجازی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از مرکز ملی فضای مجازی کشور -مرکز ملی فضای مجازی کشور برای اصلاح فرآیندها و رفع موانع کسب‌وکار محتوا و خدمات فضای مجازی با سازمان تامین اجتماعی نشست مشترک برگزار کرد.

دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی در این نشست ضمن بر شمردن اهمیت تولید محتوا در فضای مجازی و نیاز به ایجاد شرکتهای موثر و بزرگ در این زمینه بر رفع چالشها و موانع کسب و کار این حوزه تاکید کرده و از اقدامات مرکز با برگزاری جلسات بین دستگاه ها و نهادهای ذیربط برای حل این مسائل ، نام برد. دکتر فیروزآبادی افزود: باید شرکت های مرتبط با فناوری اطلاعات رشد کنند و یکی از شاخص های توسعه یافتگی رشد این شرکت ها است. دکتر نوربخش با اشاره به گسترش کسب و کارهای فضای مجازی و لزوم نگاه تخصصی به این کسب و کارها از آمادگی سازمان برای ایجاد شعب اختصاصی و هیئت های بدوی و تجدیدنظر مستقل برای این موضوع خبر داد. همچنین رییس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اهمیت کسب و کارهای دیجیتالی تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی سعی می کند کسب و کارها رونق پیدا کنند و از گسترش آن‏ها استقبال می کند و حتی برنامه هایی نیز برای توسعه آنها دارد . گفتنی است؛ در این نشست مشترک برای رفع موانع تولید کنندگان محتوا فضای مجازی ، وحدت رویه و ایجاد شعب مستقل کسب و کارهای فضای مجازی ، آموزش به فعالان این عرصه توافق شد. همچنین یکی از مشکلات عنوان شده در این جلسه، اعمال ضریب برای محاسبه حق بیمه قراردادهای پیمانکاری محتوا و خدمات فضای مجازی به جای محاسبه دفتری حق بیمه بود که مقرر شد عناوین بخش نامه 3/14 با توجه به ماهیت این کسب و کارها مورد بازبینی قرار گیرد تا مشمول محاسبه دفتری شوند و با توجه به اینکه مرجع ارائه مجوز به موسسات تولیدکننده محتوا و ارائه دهنده خدمات محتوایی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، معیار فعالیت این موسسات برای استفاده از بخش نامه 3/14، مجوز این وزارت خانه باشد.