• 1397/07/14 - 13:03

سامانه نوید در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی کشور

سامانه نوید، نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی در اختیار تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- سامانه نوید سيستم مديريت یادگیری، زیرساخت کلیدی و ضروری برای استقرار و توسعه یادگیری الکترونیکی محسوب می شود. اين سيستم نرم افزاري، امور مربوط به كارگيري، ثبت نام، ‌مديريت، پيگيري، ارزشيابي، ارائه برنامه ها، ‌برقراري تعامل بين فراگيران، محتواي برنامه بين فراگيران و استادان را انجام مي دهد. سامانه نوید یکی از الزامات "بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی" به عنوان LMS کشوری بود و انجام آن به دانشگاه علوم پزشکی مجازی واگذار شد. نسخه اول "نوید" در مرداد ماه 1396 به بهره برداری رسید و بعد از پایلوت در دو دانشگاه در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96، به تدریج از نیمسال دوم این نرم افزار برای استفاده در اختیار تمام دانشگاه های علوم پزشکی متقاضی قرار گرفت و در حال حاضر تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور این سامانه را با آخرین نسخه، در اختیار دارند.