• 1400/07/10 - 10:41

سرپرست معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی منصوب شد

IMG-00793-1024x665 (1)

سرپرست معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی منصوب شد

دکتر سید ناصر استاد رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی ضمن تشکر از دکتر سلیمان احمدی، دکتر عیسی رضایی را سرپرست معاونت امور دانشگاهی منصوب کردند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-دکتر سید ناصر استاد رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی ضمن تشکر از دکتر سلیمان احمدی که علی رغم تصدی رسمی سمت معاونت امور دانشگاهی خدمات ارزنده ایی از قبیل برگزاری ترم تابستانی در سطح کشور برگزاری دوره کارشناسی ارشد ویژه اعضا هیات علمی ، دوره های مختلف پودمانی و .... انجام دادند. طی حکمی دکتر عیسی رضایی را به عنوان سرپرست معاونت امور دانشگاهی منصوب نمودند.

لازم به ذکر است این سمت بدلیل مطابق وظایف دانشگاه اختصاصا تعریف شده و شامل وظایف معاونت آموزشی، معاونت تحقیقات و معاونت دانشجویی فرهنگی سایر دانشگاهها است.

متن حکم صادره بدین شرح است:

دکتر عیسی رضایی

همانطور که مطلع هستید دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای تحقق سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف راه اندازی و توسعه رشته های اختصاصی فضای مجازی و تربیت دانشجو در مقاطع مختلف و نیز کمک به ارائه علم آموزش مجازی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور تاسیس شده است.

بدینوسیله و با توجه به سوابق ارزنده، بعنوان سرپرست امور دانشگاهی دانشگاه منصوب می شوید . انتظار می رود با برنامه ریزی دقیق، اقدامات و سیاست های زیر را محقق سازید:

1.توسعه برنامه های درسی، راه اندازی و جذب دانشجو در رشته های مرتبط با آموزش مجازی متناسب با نیاز کشور

2.تربیت نیروی انسانی متخصص در علوم مرتبط با آموزش مجازی

3.توسعه پژوهش های کاربردی و بنیادی مرتبط با آموزش مجازی و جلب مشارکت اعضای هیات علمی مرتبط در کشور

4.توسعه آموزش های مهارتی با استفاده از امکانات آموزش مجازی مطابق با نیاز کشور از طریق برگزاری دوره های کوتاه مدت و رسمی و با مشارکت سایر دانشگاه های علوم پزشکی

5.هماهنگی و همکاری موثر با سایر معاونت ها و ارکان دانشگاه در راستای پیش برد سیاست ها کلان دانشگاه

6.شناسایی و جلب مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای همکاری در توسعه آموزش مجازی

7.انجام سایر وظایف محوله از طرف حوزه سایست، هیات رئیسه و هیات امنای دانشگاه

امید است تا با یاری خداوند متعال، در پیش برد اهداف دانشگاه و کمک به توسعه آموزش مجازی در کشور موفق باشید.

دکتر سید ناصر استاد