• 1399/09/19 - 16:44
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سرپرست معاونت تحقیقات وزارت بهداشت: دانشگاه مجازی یک کار بزرگ بود که مسئله ایی مثل بیماری کووید باعث بهتر دیده شدن آن شد

WhatsApp Image 2020-12-09 at 7.59.18 PM - Copy

دکتر نجفی در دیداری دوستانه با ریاست دانشگاه دانشگاه مجازی را کاری بزرگ دانست که مسئله ایی مثل بیماری کووید 19 باعث بهتر دیده شدن آن شد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- این دیدار که سه شنبه 18 آذر ماه در معاونت تحقیقات وزارت بهداشت برگزار شد؛ در این دیدار ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی دکتر استاد در دیدار گزارشی در خصوص فعالیتهای انجام شده در این دانشگاه و برنامه های آینده آن ارائه نموده و در خصوص برخی مسائل به بحث و گفتگو پرداختند. همچنین در این دیدار صمیمی سرپرست معاونت تحقیقات وزارت بهداشت دکتر فرید نجفی ضمن قدردانی از زحماتی که در این دانشگاه کشیده شده، این دانشگاه را یک کار بسیار بزرگ دانستن که مسئله ایی مثل بیماری کرونا باعث بهتر دیده شدن آن میشود، .همچنینن خاطر نشان کردند، برگزاری بعضی کارگاههای اختصاصی معاونت تحقیقات را در بسترهای دانشگاه مجازی موجب برقراری عدالت آموزشی و بهره مندی دانشجویان کشور از استادان خبره و برجسته و ارائه آموزش با کیفیت دانستند.

WhatsApp Image 2020-12-09 at 7.59.18 PM WhatsApp Image 2020-12-09 at 7.59.20 PM