• 1403/06/17 - 10:01
امور دانشگاهی

سومین جلسه کمیته علمی دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

سومین جلسه کمیته علمی دومین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حضور دکتر مومن زاده، دکتر اسلامی تبار، دکتر یوسف زاده، دکتر افراش، دکتر فرج پور، خانم دکتر اصلانی، خانم دکتر منتظری و خانم خدابخشی و همچنین خانم دکتر زهتاب به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه دکتر مومن‌زاده با نمایش و بررسی پوستر به بررسی محورها و زیر محورهای کنگره پرداخت و حاضران نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند. همچنین در خصوص سامانه برگزاری کنگره و نحوه دریافت مقالات بحث و گفتگو گردید. در این جلسه در خصوص  اهمیت بالای برگزاری دومین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی و تلاش کمیته علمی برای ارائه یک رویداد علمی با کیفیت و تأثیرگذار صحبت شد. انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت گرفته، این کنگره نقش مهمی در پیشبرد دانش و فناوری هوش مصنوعی در کشور ایفا کند.

• گروه خبری : امور دانشگاهی

امور بین الملل: پنلهای خبرگان کنفرانس Amee2024