• 1397/07/08 - 15:03

شروع ترم تحصیلی جدید با سامانه نوید

با سپری شدن دوره آزمایشی سامانه نوید، دانشگاه های علوم پزشکی کشور ترم جدید را با این سامانه شروع میکنند.

با سپری شدن دوره تست سامانه نوید، دانشگاه های علوم پزشکی کشور ترم جدید را با این سامانه شروع میکنند. پيرو اطلاعيه قبلي فراخواني سما برای دانشگاه هاي زير به اتمام رسيده و تمامي درس هاي ترم جاري اين دانشگاه ها فراخواني شده است. لذا ادمين هاي محترم اين دانشگاه ها، می توانند سامانه را بررسي کنند و هماهنگی لازم را با تیم پشتيباني نوید داشته باشند تا روند انجام كارها بهتر و سريعتر انجام شود. دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي دانشگاه علوم پزشکی جيرفت دانشگاه علوم پزشکی فسا دانشگاه علوم پزشکی نيشابور دانشگاه علوم پزشکی اسفراين دانشگاه علوم پزشکی بابل دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتي دانشگاه علوم پزشکی كردستان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار دانشگاه علوم پزشکی ساوه دانشگاه علوم پزشکی بجنورد دانشگاه علوم پزشکی دزفول دانشگاه علوم پزشکی لرستان دانشگاه علوم پزشکی ياسوج دانشگاه علوم پزشکی بم دانشگاه علوم پزشکی گراش لازم به ذکر است که فراخواني سمای ساير دانشگاه ها نير متعاقباً پس از اتمام اطلاع رساني مي شود.