• 1396/10/27 - 09:41

طراحی و اجرای برنامه MBA رهبری و مدیریت آموزشی

نشست راه اندازی رشته MBA رهبری و مدیریت آموزشی در آموزش پزشکی با معاونت آموزشی وزارت بهداشت در آن معاونت برگزار شد.

NEWS_MBA2

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- 26 دی 1396 نشست راه اندازی رشته MBA رهبری و مدیریت آموزشی با حضور آقایان دکتر پور عباسی دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت، خانم دکتر خیری، آقای دکتر احمدی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی در امور دانشگاهی ، خانم دکتر کهن، عضو هیات علمی این دانشگاه برگزار شد.به منظور طراحی و اجرای برنامه آموزشی MBA در رهبری و مدیریت آموزشی برای مدیران آموزشی در تمامی سطوح ستاد معاونت آموزشی، دانشگاه ها، دانشکده ها و گروه های آموزشی جلسه ای بدین منظور برگزار گردید.در این جلسه فرم ضرورت سنجی این برنامه آموزشی به بحث و بررسی گذاشته شد و مقرر گردید این برنامه در اسرع وقت مسیر فرآیند مورد نظر برای تصویب را طی نماید.

خبر: فرناز اسدیعکس: مرتضی پولادی

NEWS_MBA3 NEWS_MBA2 6255 NEWS_MBA3 NEWS_MBA2