• 1394/09/23 - 07:16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

عقد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دفتر آمار و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

این تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نمایندگی جناب آقای دکتر سید ناصر استاد از یک طرف و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت به نمایندگی جناب آقای دکتر حسین ریاضی، برای بهره برداری و استفاده از مرکز داده دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد گردید. موضوع تفاهم نامه بهره برداری از امکانات سرورهای اختصاصی (server farm) و سخت­افزارهای مرکز داده دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت توسط دانشگاه مجازی و ارائه خدمات فنی توسط دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات به دانشگاه علوم پزشکی مجازی است.