• 1394/09/23 - 07:24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

عقد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی با دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه علوم پزشکی فضای مجازی به عنوان یك دانشگاه پیشرو در آموزش، پژوهش،‌ تولید و ترویج علم و با هدف گسترش مرزهای دانش در حوزه فضای مجازی تأسیس شده است. راه اندازی این دانشگاه با توجه به ساختار و شرح وظایف نوین

دانشگاه علوم پزشکی فضای مجازی به عنوان یك دانشگاه پیشرو در آموزش، پژوهش،‌ تولید و ترویج علم و با هدف گسترش مرزهای دانش در حوزه فضای مجازی تأسیس شده است. راه اندازی این دانشگاه با توجه به ساختار و شرح وظایف نوین در سطح کشور، مستلزم همکاری­های گسترده بین بخشی و همیاری مراکز پیشرو و دارای تجربه در آموزش مجازی است. این تفاهم نامه بین دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اولین دانشکده مجازی در دانشگاه­های علوم پزشکی کشور و قطب علمی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی که از این پس با نام و دانشگاه علوم پزشکی فضای مجازی و به منظور استفاده از تجربه و توانمندی­های دانشکده برای راه­اندازی، استقرار و توسعه دانشگاه منعقد گردید. این تفاهم نامه بین جناب آقای دکتر دکتر احمد کاویانی رئیس محترم دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و جناب آقای دکتر سید ناصر استاد مشاور محترم معاونت آموزشی و مسوول راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی فضای مجازی امضا شد.