• 1397/06/05 - 06:51

فروش ووچر(Voucher) آزمون های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی مجازی آغاز شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- سومین دوره فروش ووچر برای خرید و رزرو آزمون های بین المللی TOEFL وGRE روی سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی قرار گرفت.

NEWS_BUYVOUCHER1

ووچر چیست؟

ووچر (Voucher) نوعی چک بانکی الکترونیکی است که به منظور افزایش اعتبار و برداشت از حساب مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید ووچر امکان پرداخت و انجام تراکنش را در کمترین زمان و با کمترین کارمزد فراهم می کند و روش های مختلفی برای استفاده از خدمات این سیستم وجود دارد یکی از روش های آن استفاده از ووچر است. اما این روش چه ساز و کاری دارد طی سال های گذشته ورود ابزار های مالی مانند چک بانکی، که افراد را از حمل پول نقد آسوده می ساخت و امکان انجام تراکنش ها و پرداخت ها را بدون داشتن پول نقد فراهم می نمود باعث سادگی در انجام امور مالی شد؛ ووچر نیز همین هدف را دنبال می کند. از این رو دانشگاه علوم پزشکی مجازی اقدام به فروش ووچر برگزاری آزمون های TOEFL و GRE به صورت آنلاین با بالاترین سطح استاندارد در کشور نموده است. شما می توانید برای خرید ووچر های شرکت در آزمون های مورد نظر خود و رزروآزمون به نشانی سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی www.vums.ac.ir مراجعه کنید. قابل ذکر است تعداد ووچر ها محدود می باشد.