• 1395/07/27 - 13:17

محصول شماره۳ کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان (آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین)

کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان (آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین) دانشگاه علوم پزشکی مجازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستند سوم خود را در زمینه بررسی پلتفرم های آموزش آنلاین منتشر کرد

بر اساس روال قبلی انتشار مستندات کارگروه آرمان در خبرنامه یادا و به دنبال مستند اول و دوم این کارگروه در مورد مفهوم موکس و معرفی پلتفرم Coursera، در این نوشتار جناب آقای دکتر رضا اسدی یکی دیگر از اعضای کارگروه و مسئول محترم مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه سرکارخانم الهام سالاری نسب از کارشناسان این مرکز، به بررسی عمیق پلتفرم edX با تکیه بر نسخه متن باز آن، به عنوان یکی دیگر از موکس های معتبر دنیا پرداخته است. امید است که آشنایی با این پلتفرم مفید فایده باشد. کماکان مشتاق اعلام همکاری علاقه مندان متخصص و صاحب نظر در این حوزه هستیم.

برای دریافت مقاله اصلی روی عکس زیر کلیک کنید.

YADABOOK