• 1394/09/23 - 07:26

مشارکت فعال دانشگاه های علوم پزشکی کشور در راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

تقریبا تمامی دانشگاهها ی علوم پزشکی کشور با ارسال تجارب و ظرفیت های علمی خود در زمینه آموزش مجازی و معرفی نماینده برای مشارکت در توسعه و راه اندازی دانشگاه اعلام آمادگی و همکاری نموده اند. دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شیراز ، شهید بهشتی، بیرجند، ایران، مشهد و کرمان در حال حاضر به عنوان اعضای فعال در کارگروه های تخصصی در زمینه راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی همکاری فعال داشته و تجارب خود را ارائه نموده اند.استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه علوم پزشکی کشور در زمینه آموزش پزشکی مجازی از جمله اموری است که از ابتدا راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور به صورت جدی مد نظر مدیران دانشگاه بوده است. با تشکیل کارگروه های تخصصی با مشارکت کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی دارای تجربه و همچنین برگزاری جلسات مشترک با استادان و صاحبنظران دانشگاه ها تلاش شده تا از تمامی ظرفیت های موجود در توسعه آموزش مجازی و راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی استفاده شود.