• 1397/01/15 - 11:27

نشست صميمانه رئيس دانشگاه علوم پزشکي مجازي با کارکنان دانشگاه

نشست صميمانه دکتر استاد رئيس دانشگاه علوم پزشکي مجازي با کارکنان دانشگاه امروز برگزار شد.

NEWS_VUMS972

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مجازي- نشست صميمانه دکترسيد ناصر استاد، رئيس دانشگاه علوم پزشکي مجازي با کارکنان در تاريخ 15 فروردين ماه 1397 در سالن کنفرانس اين دانشگاه برگزار شد. دکتر سيد ناصر استاد در ابتدا ضمن تبريک سال نو از زحمات کارکنان اين دانشگاه در سال گذشته تشکر و قدرداني کردند و در ادامه افزودند: کاري که شروع شده است، پيشينه زيادي در کشور ندارد پس بايد با کار و تلاش راه را هموار نمود. ما کاري که شروع کرده ايم که هيچ الگوي مشخصي نداشت و بيشتر موارد را با استفاده از تجربيات و خلاقيت افراد متخصص انجام داده ايم. اين کار را ادامه خواهيم داد تا به صورت الگويي براي ديگر دانشگاه ها تبديل شويم. رئيس دانشگاه علوم پزشکي مجازي بيان داشت: راه ما ادامه خواهد داشت و هيچ گاه به پايان نخواهد رسيد زيرا در هر زمان بايد تلاش و نوآوري کنيم و پويا باشيم که در غير اين صورت به عنصري بي خاصيت تبديل خواهيم شد. بايد از ظرفيت هاي قانوني استفاده بهينه، به جا و درست داشته باشيم، صرفه جويي کنيم و تا حد امکان از توليدات داخلي نيز حمايت کنيم. وي اذعان داشت: از برنامه هاي سال جديد مي توان به راه اندازي دوره هاي آموزشي، جذب و ورود دانشجو و همچنين استفاده از اين افراد براي توسعه آموزش مجازي اشاره کرد. در پايان اين نشست صميمانه، دکتر سيد ناصر استاد از کارکنان دانشگاه علوم پزشکي مجازي خواست تا با ايجاد فضايي دوستانه و صميمي براي يکديگر موجب افزايش بازده کاري شوند.

NEWS_VUMS973 7393