• 1396/11/08 - 09:08
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست مسئولین شبکه، نرم افزار و سخت افزار معاونت زیرساخت برای مهیا کردن زیرساخت لازم برای ارائه سامانه نوید

روز سه شنبه مورخ 3 بهمن 96 نشست مسئولین شبکه، نرم افزار و سخت افزار معاونت زیرساخت، برای مهیا کردن زیرساخت لازم برای ارائه سامانه نوید برگزار شد.

NEWS_NAVID2

با توجه به برنامه معاونت زیر ساخت برای ارائه سامانه نوید به دانشگاه های علوم پزشکی کشور از بهمن ماه سال جاری نشستی بین برنامه نویسان سامانه و کارشناسان شبکه و سخت افزار معاونت برگزار شد. در این نشست تجهیزات و امکانات مورد نیاز، مورد بحث قرار گرفت و نحوه ارائه subadmin به هریک از دانشگاه ها مشخص شد. لازم به ذکر است که تا پایان بهمن ماه پنج دانشگاه به سامانه نوید متصل خواهند شد. و تا مهر 1397 این نرم افزار به طور رایگان در اختیار تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار خواهد گرفت.

NEWS_NAVID3 6257