• 1399/10/17 - 11:06

نشست مشترك مديريت زيرساخت دانشگاه با طراحان آموزشي، تيم برنامه نويسي و تيم پشتيباني سامانه نويد برگزار شد

WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.21.47 AM

نشست مشترك دست اندركاران سامانه نويد در معاونت زيرساخت دانشگاه به منظور برنامه ريزي كلان و ترسيم نقشه راه بلند مدت سامانه نويد برگزار شد

در اين نشست كه به منظور هماهنگي بيشتر در ارائه خدمات آموزش مجازي، برنامه دراز مدت توسعه سامانه نويد و ترسيم نقشه راه اين سامانه كشوري در روز سه شنبه 16 دی ماه برگزار شد، 10 نفر از برنامه نويسان سامانه، به همراه نمايندگان تيم پشتيباني و پاسخگويي (Help desk) سامانه، طراحان آموزشي و دكتر مجتهدزاده مدير كارگروه كشوري LMS-MOOCs كشوري از ساعت 9 تا 14 در معاونت زير ساخت دانشگاه برگزار شد.

در اين نشست ابتدا پیشنهادها و مشکلات تیم پشتیبانی مطرح شده، مورد بحث و بررسي قرار گرفت و بر روي راه حل هاي تسريع در رفع مشكلات دانشگاه ها توافق صورت گرفت.

سپس تغييرات اصلي كه در سامانه اعمال شده مورد بررسي دقيقتر قرار گرفت و همچنين افزونه ها و قابليت هاي پيشنهادي براي اضافه شدن به سامانه بررسي شده و با اولويت بندي آنها، برنامه زمانبندي براي اجرا و به روز رساني تدوين شد. از مهمترين تصميمات مي توان به موارد زير اشاره كرد:

- بخش ادمين سامانه كه به طور كامل تغيير كرده بعد از پايان زمان امتحانات دانشجويان جايگزين بخش ادمين قبلي شود.

- در قسمت های حساس سامانه به ويژه بخش ادمين، پیام های هشدار دهنده قرار داده شود تا بعد از تاييد چندباره توسط ادمين سامانه، اعمال شود.

- به تمامی ادمین هاي محترم اعلام شود كه در صورت حذف اطلاعات، امکان بازگرداندن آنها به دليل خطراتي كه ممكن است براي ساير اطلاعات ايجاد كند، وجود ندارد.

- اشكالات و باگ هاي اعلام شده توسط دانشگاه ها طبق روال گذشته در اولويت برطرف شود.

- پیامی در صفحه دانشجويان در بخش آزمون نمایش داده شود و به ايشان توصیه شود تا آزمون خود را توسط نرم افزارهای ضبط صفحه، ضبط کنند.

- مشخصات و قابليت هاي نسخه دوم سامانه رايابان به همراه نام كاربري و كلمه عبور اختصاصي براي هر دانشگاه مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.

- قابليت هاي جديد سامانه مورد بررسي قرار گرفت و اولويت بندي آنها بر اساس اهميت و نياز دانشگاه ها انجام شد.

WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.21.48 AM (1) WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.21.48 AM (2) WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.21.48 AM WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.21.49 AM