• 1398/02/17 - 10:20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست نمایندگان کلان مناطق آمایشی و مسوولین ستادی بسته توسعه آموزش مجازی، برگزار شد

نشست دست اندرکاران بسته توسعه آموزش مجازی در جنب بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- نشست نمایندگان کلان مناطق آمایشی و مسوولین ستادی بسته توسعه آموزش مجازی، در روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه 98 در جنب بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار شد.

این نشست که با حضور دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، مسوولین ستادی بسته توسعه آموزش مجازی و نمایندگانی از کلان مناطق ده­گانه کشور حضور داشتند با مقدمه آقای دکتر استاد آغاز شد. سپس دکتر آیین محمدی معاون زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی، گزارشی از اقدامات انجام شده برای توسعه آموزش مجازی در کشور ارائه کردند. سپس نمایندگان دانشگاه­های کرمان، شهرکرد، ایرانشهر، ایران، اراک، شهیدبهشتی، تبریز، شیراز، اهواز و ارومیه به نمایندگی از کلان منطقه خود، تجربیات موفق و ناموفق در این زمینه را ارائه کرده و به بحث گذاشتند.

در این نشست که مناطق 1 و 3 و 9 از غائبین آن بودند بحث­ها و تبادل نظرهای ارزشمندی صورت گرفت و با استقبال حاضرین روبرو شد.

1 2 3 2 2 2 2 1 2 3 1 1 2 3 4