• 1399/08/11 - 05:52

نشست کمیسیون اعتبار بخشی آموزش مجازی برگزار شد

نشست کمیسیون اعتبار بخشی آموزش مجازی زیر مجموعه شورای عالی آموزش مجازی روز شنبه 10آبان ماه 1399 از ساعت 11:30 الی 13:30 به صورت مجازی و با حضور کلیه اعضا برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-در این جلسه ابتدا دکتر استاد دبیر شورای عالی آموزش مجازی، اهداف کمیسیون را برای حاضرین تبیین کردند. سپس آیین نامه ها و دستورالعمل های شوراي عالی آموزش مجازی و آیین نامه نظارت و ارزشيابي مراكز آموزش مجازي و دانشکده های آموزش مجازی و جایگاه کمیسیون ارزشیابی توسط دکتر محمدی شرح داده شد. در مرحله بعد تمامی دستورات جلسه مطرح شده و مورد بحث قرار گرفت.

در ادامه وضعیت اطلاعات مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شهید بهشتی پیشنهاد شده توسط کمیته ارزشیابی و تدوین استانداردها، مورد بررسی قرار گرفت و مجوز قطعی (معتبر) برای مرکز آموزش مجازی این دو دانشگاه مصوب شد.

همچنین وضعیت اطلاعات مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیشنهاد شده توسط کمیته ارزشیابی و تدوین استانداردها، مورد بررسی قرار گرفت و مجوز مشروط برای مرکز آموزش مجازی آن مصوب شد.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی ضمن تبریک به این سه دانشگاه امیدوار است با ارتقای فعالیت­ های خود همچنان در توسعه آموزش مجازی اثربخش موفق باشند.