• 1396/11/23 - 06:51

نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی با حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی مجازی افتتاح شد

نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی با حضور فعال اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مجازی این همایش ابتدا با قرائت کلام الله و بعد با سخنرانی دکتر سید ناصر استاد، رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و رییس نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی افتتاح گردید. دکتر سید ناصر استاد رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی در افتتاحیه این همایش ابتدا با اشاره به تاریخچه یادگیری الکترونیکی بیان داشت: بعد از تشکیل دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با توجه به رسالت کشوری آن و به منظور تضمین تداوم این همایش بزرگ و با توجه به رایزنی هایی که با موسسان و برگزارکنندگان قبلی همایش صورت گرفت، تصمیم بر آن شد تا دبیرخانه دائمی همایش های یادگیری الکترونیکی در این دانشگاه تشکیل شود و هر سال یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور همانند گذشته برگزاری آن را بر عهده بگیرد. دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به حق یکی از پیشگامان استفاده از آموزش مجازی در کشور می باشد، برگزاری نهمین همایش را بر عهده گرفت. اطمینان دارم که این دانشگاه با توجه به سابقه درخشان قبلی و انگیزه های بالای دست اندرکاران خود، همایش نهم را به بهترین نحوه ممکن مدیریت و برگزار می کند. دکتر استاد همچنین با اشاره به توسعه روز افزون یادگیری الکترونیکی در سطح کشور اذعان داشت: تدوین بسته تحول و نوآوری در آموزش پزشکی که محور فعالیت های معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت و قرار دادن آموزش مجازی به عنوان یکی از بندهای اصلی آن را می توان مهمترین رویداد کشور در روند توسعه این روش آموزشی دانست. دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز در راستای تحقق این بسته و با بررسی دانشگاه های مجازی در سطح جهان در سال 1394 تاسیس شد. دو رسالت اصلی این دانشگاه را می توان راه اندازی و توسعه رشته های اختصاصی فضای مجازی و تربیت دانشجو در مقاطع مختلف و نیز کمک به ارائه علم آموزش مجازی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و توسعه زیرساخت های لازم و ارائه محتواهای الکترونیکی استاندارد به تمام دانشگاه های کشور دانست. رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی در خصوص تشکیل شورای عالی آموزش مجازی گفت: شوراي عالی آموزش مجازی با توجه به همین سیاست ها، مبنی بر توسعه و تقویت آموزش مجازی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور و لزوم برنامه ریزی و هدایت دانشکده ها و مراکز آموزش مجازی در این دانشگاه ها و ایجاد حمایت برنامه ریزی شده از این مراکز، تشكيل گردید. وی در ادامه افزود: رسالت این شورا سياستگذاري و مديريت راهبردي آموزش های مجازی در علوم پزشكي و رشته های مرتبط با فضای مجازی در علوم پزشکی به منظور تضمين و ارتقاي كيفيت آموزشي از طريق تربيت نیروی انسانی توانمند در علوم پزشکی، مطابق با استانداردهاي مصوب و متناسب با نيازها و انتظارات جامعه و فراهم سازی بسترهای فنی و محتوای الکترونیکی مناسب برای استفاده دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور است. رییس نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی، دکتر استاد در آخر با اشاره به سامانه نوید و آرمان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی مجازی تاکنون یک LMS موقت را به 41 دانشگاه کشور به صورت رایگان ارائه کرده است و دسترسی به آن برای 35000 نفر فراهم شده است و همچنین اولین نرم افزار موکس ملی ایران با نام آرمان نیز مراحل نهایی طراحی را می گذراند و امیدواریم در سال آینده حجم عظیمی از برنامه های آموزشی و محتواهای ارزشمند روی آن قرار گرفته و به همه دانشگاه های کشور ارائه شود. دانشگاه علوم پزشکی مجازی در نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی علاوه بر حضور فعال اساتید و کارکنان این دانشگاه دارای غرفه برای عرضه و معرفی فعالیت ها و تولیدات خود برای تمامی افراد حاضر در این همایش است. این غرفه در تاریخ 18 بهمن ماه 96 برپا شد و در روز 19 بهمن ماه همراه با افتتاح همایش بازگشایی و دارای فعالیت است.

NEWS_9MUMS1 NEWS_9MUMS2 NEWS_9MUMS3 NEWS_9MUMS4 NEWS_9MUMS5 NEWS_9MUMS7 NEWS_9MUMS8