• 1399/02/27 - 11:29

وضعیت ارتقای مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی همدان

دانشگاه علوم پزشکی همدان در گزارشی وضعیت ارتقای کمی و کیفی مرکز آموزش مجازی دانشگاه را شرح داد.

unnamed

بر اساس گزارش معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی همدان با توجه به افزایش تقاضا برای تولید محتوای آموزش مجازی، با خرید و نصب تجهیزات ضبط و پخش صدا و تصویر، ظرفیت ایستگاه های تولید محتوای الکترونیکی مرکز آموزش مجازی از 2 ایستگاه به 8 ایستگاه افزایش یافته است.

همچنین به منظور پاسخگویی به حجم وسیع درخواست ها 1 نفر به کارشناسان مرکز آموزش مجازی اضافه شده است.

در این دوران به تمامی اعضای هیأت علمی برای رفع مشکلات در زمینه تولید محتوای الکترونیکی و همچنین کار با سامانه نوید به صورت حضوری، تلفنی و یا با تولید محتوای الکترونیکی آموزش، راهنمایی و مشاوره ارائه شده است.

در حال حاضر به منظور برگزاری کلاس های مجازی 5 لینک وبینار از طرف واحد انفورماتیک دانشگاه به مرکز آموزش مجازی اختصاص یافته و کلاس های مجازی برای متقاضیان در حال برگزاری است.

بر اساس گزارشات اخذ شده از سامانه نوید از زمان بروز پاندمی کرونا تا 20 اردیبهشت ماه، حدود 6800 محتوای الکترونیکی در این دانشگاه تولید و در سامانه بارگذاری شده است.