• 1397/11/02 - 11:44

پانزدهمین به روز رسانی سامانه نوید انجام شد

بر اساس برنامه توسعه سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید از مهرماه 96 تاکنون 15نسخه از این سامانه منتشر شده است. در نسخه پانزدهم ماجول اصلی کپی درس نیز به آن اضافه شده است.

بر اساس برنامه توسعه سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید از مهرماه 96 تاکنون 15نسخه از این سامانه منتشر شده است. در نسخه پانزدهم علاوه بر تغییرات مختلف، ماجول اصلی کپی درس نیز به آن اضافه شده است. این ماجول امکان کپی درس از درس های ترم گذشته را فراهم می¬کند. بدین ترتیب استادان درس می توانند به جای اینکه درس را از اول بارگذاری کنند، از درس های ترم گذشته انتخاب کرده و قسمت های مورد نظر را بعد از تنظیمات زمان های مدنظر در درس جدید کپی کنند. این امکان از اوایل دی ماه در نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی و در مرحله بعد در نوید کلیه دانشگاه ها اضافه شده است. همچنین موارد زیر نیز در نسخه پانزدهم در نوید بهینه سازی شده اند:

الف) بخش آزمون: • نمایش تمامی سوالات آزمون در یک صفحه برای دانشجو • حذف بخش عنوان سوال • تصحیح بخش بارم بندی سوال • افزودن بخش پیش نویس به ماژول آزمون • امکان فعال کردن آزمون برای یک روز ب) بخش منبع:• حذف تیک تایید مطالعه در نمای دانشجو• امکان دریافت گزارش ج) بخش تکلیف:• امکان ادیت تکلیف توسط دانشجو• رفع مشکل افزودن فایل در سطح استاد • رفع مشکل حذف فایل در بخش پیوستد) بخش ادمین:• در بخش کلی، نسخه نوید در کلیه دانشگاه ها یکی شد.• مشکلات تاریخ در کلیه بخش های منبع، تکلیف، آزمون، پیام برطرف شد.• جلوگیری از امکان حذف درس حاوی داده توسط ادمین • امکان ثابت ماندن تم سایت در هر browser• رفع مشکلات استاد همکار در دوره های تعریف شده در ضمن در طی دو ماه آینده امکان اخذ گزارشات مختلف در سطح دانشجو، استاد و ادمین، انتقال اطلاعات از سامانه های مدیریت آموزش (سما، سیپاد و ..) از طریق فایل اکسل و نیز notification ها در قسمت های مختلف نوید اضافه خواهد شد که به تدریج اطلاع رسانی می شود.