• 1399/02/18 - 15:06

پیاده سازی نظام ارائه خدمات پاتولوژی از دور در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

WhatsApp Image 2020-05-07 at 6.19.10 PM

نظام ارائه خدمات پاتولوژی از دور برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند طراحی و پیاده سازی می شود.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در راستاي گسترش تعاملات بین المللی در حوزه آموزش عالی و نگاشت آینده بهتر اقدام به طراحی و پیاده سازي نظام ارائه خدمات پاتولوژي از دور با چشم انداز ارتقای کارایی خدمات و بهره وري عملیاتی در سطح بین المللی نموده است. این دانشگاه درصدد است به عنوان اولین دانشگاه در کشور با بهره گیري از تجارب متخصصان مربوطه، این حوزه را در بالاترین سطح استاندارهاي بین المللی آموزشی- پژوهشی و با تعاملات اثربخش و کارآمد علمی در عرصۀ ارتباطات بین المللی توسعه بخشد.

در این زمینه تلاش شده است تا با استفاده از تکنولوژي هاي آموزشی به روز، برنامه توانمندسازي کارشناسان آزمایشگاهی مراکز آموزشی- درمانی کشور افغانستان به صورت دوره هاي آموزشی حضوري، غیرحضوري، ترکیبی و نیز خدمات مشاوره اي اجرایی گردد.