• 1396/04/17 - 11:36

پیام تسلیت دکتر استاد به مناسبت درگذشت مادر گرامی دکتراحمدی

به مناسبت درگذشت مادر گرامی دکترسلیمان احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دکتر سید ناصر استاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی با ابراز تاسف از درگذشت مادردکتر سلیمان احمدی مشاور رئیس دانشگاه در امور دانشگاهی و مدیر مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه به این مناسبت پیام تسلیتی را صادر کرد. در این پیام امده است:

انا لله و انا الیه راجعونضایعه درگذشت مادر گرامی همکار محترم جناب آقای دکتر سلیمان احمدی مشاور رئیس دانشگاه در امور دانشگاهی و مدیر مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه را تسلیت عرض می کنیم.ضمن شریک دانستن خود در این مصیبت برای جنابعالی و خانواد محترم صبر و شکیبایی و برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی را از خداوند منان مسئلت می کنیم.

والسلام علیکمدکتر سید ناصر استادمشاور معاون آموزشی و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی