• 1395/01/25 - 05:03

کارگاه کشوری نحوه ارائه آموزش پزشکی مجازی برگزار شد

کارگاه کشوری نحوه ارائه آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در سالن آبشار دانشكده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشكده مجازی، در راستای مصوبه شصت و دومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مجازی مبنی بر ارائه دروس آموزش پزشکی از سطوح گواهینامه 1 تا 3 و در نهایت رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی توسط کلیه اعضای هیات علمی گروه های آموزش پزشکی کشور از جمله تهران، شهید بهشتی، ایران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز و کرمان، این کارگاه برای آشنایی مدیران گروه و اعضای هیات علمی این گروه ها با نحوه ارائه آموزش پزشکی مجازی روز چهارشنبه 25 فروردین 95 در سالن آبشار دانشكده مجازی برگزار شد.در این کارگاه ابتدا دکتر سید ناصر استاد، مسوول راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی اهداف کارگاه و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی مجازی را ارائه کرد. سپس دکتر سلیمان احمدی و دکتر چنگیز در مورد آیین نامه این دوره ها و نحوه ارائه آنها توضیحاتی را ارائه نمودند.مطالب کارگاه نیز توسط دکتر ریتا مجتهدزاده معاون آموزشی و دکتر آیین محمدی معاون پژوهشی دانشکده مجازی ارائه شد. همچنین در این کارگاه ضمن ارائه برنامه های دوره و نحوه مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز معرفی گردید.گفتنی است باتوجه به توسعه روزافزون حوزه آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی در نظام آموزش عالی سلامت و نیز تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی به منظور بسط و ارائه آموزش های مجازی و استفاده تمامی اساتید و کارکنان نظام سلامت از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در نظام آموزش پزشکی کشور و همچنین توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزاری اینگونه کارگاه ها یک ضرورت است.

KARGH