• 1396/05/22 - 08:29

کاهش هزینه های دانشگاه ها با ارائه خدمات زیرساختی، یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی

دکتر استاد: یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی کاهش هزینه های دانشگاهها با ارائه خدمات زیرساختی و نرم افزاری می باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در جلسه مشترک با هیات رئیسه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کردند: یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی کاهش هزینه های دانشگاهها با ارائه خدمات زیرساختی و نرم افزاری می باشد.

دکتر سید ناصر استاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در جلسه مشترک با هیات رئیسه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.گزارش جامع وکامل در زمینه رویکرد جدید حوزه آموزش پزشکی در زمینه توسعه بسترهای آموزشی در قالب مجازی را ارائه نمودند. در ادامه نیز بیان نمودند: هدف دانشگاه کاهش هزینه های دانشگاههای علوم پزشکی با ارائه خدمات زیرساختی و نرم افزاری می باشد که این موضوع از جمله موارد مورد تاکید معاون محترم آموزشی و مقام عالی وزارت می باشد.همچنین دکتر اقبال رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه فضای مجازی و استفاده از آن مثل استفاده از آب و هوا اجتناب ناپذیر است و با توجه به پیشرفت تکنولوژی نیازمند تحول در محتوای آموزشی با رویکرد جدید می باشیم.با اشاره به مطالعه تطبیقی صورت گرفته در دانشگاه مجازی و بیان اینکه ، امکان مجازی سازی حدود 80 رشته قابلیتهای زیادی برای استفاده از فضای مجازی را ایجاد میکند و به دلیل امکانات و مزایایی محیطی که داریم تلاش می نماییم بستر مجازی را در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی توسعه دهیم.