• 1399/11/29 - 13:37

گزارش روز اول از پنحمین کنگره سلامت مردان

WhatsApp Image 2021-02-14 at 11.15.26 AM

امروز رأس ساعت 8 صبح پنحمین کنگره سلامت مردان  همزمان با هفته ملی سلامت مردان به همت مرکز تحقیقات سلامت مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در دانشگاه علوم پزشکی مجازی آغاز شد.

این کنگره با محوریت سالمندی، کرونا، تروما و حوادث ترافیکی و جمعیت  از امروز تا 2 اسفند ماه به صورت مجازی برگزار می گردد. مهم ترین جنبه ای که در کنگره سال 1399 سلامت مردان آماده شده، امکان حضور مردم و علاقمندان به صورت مجازی و برروی زیرساخت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی میباشد و آدرس http://vc1.vums.ac.ir/salamat برای شرکت در برنامه در اختیار دانشجویان و اعضای هیأت علمی قرار گرفته است و همچنین امکان دسترسی به پخش زنده برنامه­ ها از طریق آپارات به آدرس  http://aparat.com/vums/live  برای عموم علاقمندان فراهم است.

در مراسم افتتاحیه پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران و ضمن خوشامدگویی، جناب آقای دکتر سید جلیل حسینی ریاست کنگره، جناب آقای دکتر محمد حسین حیدری دبیر علمی کنگره، جناب آقای دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جناب آقای دکتر علیرضا رییسی معاون بهداشت و جناب آقای دکتر سعید نمکی مقام عالی وزارت به ترتیب در خصوص اهمیت سلامت مردان و بهداشت باروری و همچنین پاندمی کرونا و آگاه سازی مردان و ایجاد مسوولیت پذیری در کنترل و کاهش این مساله و دلایل بروز بیشتر بیماری در مردان سخنرانی نمودند.

پس از ارائه سخنرانی افتتاحیه توسط جناب آقای دکتر حسینی، مطرح گردید که کنگره بر اساس نظرات و بیشنهادات بیش از 80 نفر از اعضای هیات علمی و فرهیختگان و بزرگواران سایر رشته های اجرایی و قانونگذاری با برگزاری در 14 پنل و در 4 روز و 10عنوان ویژه و 1 کارگاه آموزشی برگزار می­شود.

برنامه روز چهارشنبه در دو نشست که هر یک شامل 2 پانل بودند، آغاز گردید.

برگزاری نشست اول تحت عنوان وبینار سلامت مردان در دوران کرونا با پانل تحت عنوان سلامت جنسی در دوران کرونا آغاز گردید که به ترتیب دکتر جلیل عرب خردمند متخصص جراحی مغزو اعصاب و رییس مرکز تحقیقات سلامت دفاعی با عنوان پاندمی کرونا فرصت ها و تهدیدها، دکتر میترا عبدلی متخصص زنان و زایمان با عنوان چالش های سلامت جنسی در پاندمی کرونا، دکتر زهره کشاورز متخصص سلامت باروری فلوشیپ پزشکی –جنسی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان کارکرد جنسی در زنان و مردان در دوران کرونا و پساکرونا، دکتر خدابخش احمدی متخصص روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه ا...(عج) با عنوان عوامل مرتبط با کیفیت روابط جنسی با تاکید بر دوره پاندمی کرونا، دکترعبدالله سلطانی نژاد متخصص روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین( ع) با عنوان مشکلات مربوط به عدم رضایتمندی زناشویی و کرونا ویروس و دکتر فیروزه رییسی روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارایه گزارشاتی در خصوص جنبه های روانشناختی سلامت جنسی در دوران کرونا پرداختند.

پانل دوم برنامه تحت عنوان پانل سرطان پروستات با 5 سخنرانی توسط دکتر محمد سلیمانی ارولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان سیر بالینی و عوارض خطر، دکتر نوید معصومی ارولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان کیفیت زندگی در بیماران سرطان پروستات، دکتر علی قنبری مطلق متخصص رادیولوژی و آنکولوژی و  و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان اپیدمیولوژی سرطان پروستات در جهان و ایران، دکتر رجبعلی درودی متخصص اقتصاد سلامت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان سرطان پروستات از نگاه اقتصاد سلامت و دکتر غزاله اسلامیان  متخصص تغذیه و رژیم درمانی و  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان نقش تغذیه در پیشگیری و بهبود بیماری پروستات به اتمام رسید.

نشست دوم برنامه تحت عنوان وبینار سلامت مردان –کووید-19 با پانل تحت عنوان کووید 19 و نقش تخصص ها در کنترل آن آغاز گردید؛که به ترتیب دکتر علیرضا فاطمی متخصص بیماری های عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان نحوه تخصیص بخش های جدید در بیمارستان ها در طی پاندمی کووید 19، دکتر عادل ابراهیم پور متخصص ارتوپدی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان مدیریت تروما در بیماران مبتلا به کووید 19، دکتر جلیلی خشنود متخصص جراحی مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان هدایت بحران کووید 19 با تکیه بر همکاری متخصص ها، دکتر سید حسین اردهالی فوق تخصص مراقبت های ویژه و دانشیار و عضو هیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باعنوان نقش مراقبت های ویژه در کووید 19، دکتر سید مجتبی نیکو قدم متخصص داخلی و  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان تظاهرات هماتولوژیک در کووید 19 و دکتر فرزاد اشرافی متخصص نورولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  باعنوان تظاهرات نورولوژیک در بیماران کووید 19مطالب خود را ارایه نمودند.

اخرین قسمت برنامه با اجرای پانل دوم نشست دوم تحت عنوان عوارض طولانی مدت کرونا ویروس و در 5 قسمت با سخنرانی دکتر رضا هاشمی متخصص داخلی و فوق تخصص ریه، دکتر علیرضا فاطمی متخصص بیماری های عفونی و و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان ابتلا به کووید19، مراحل مختلف و علایم بالینی آن، دکتر مهدی پیشگاهی متخصص قلب و عروق و و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان عوارض طولانی مدت کووید19 در سیستم قلب و عروق، دکتر کتایون نجفی زاده متخصص داخلی و فوق تخصص ریه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان عوارض طولانی مدت کووید19 در ریه و دکتر سید منصور رایگانی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  با عنوان بازتوانی قلب و ریه در بیماران مبتلا به کووید19 پایان پذیرفت.

در پایان هر نشست زمانی به پرسش و پاسخ اختصاص یافت تا حضار و مسئولین نشست ها به بحث پیرامون مباحث مطرح شده بپردازند. امکان طرح سؤالات از طریق ارائه دسترسی وب کم و میکروفن به داوطلبین و همچنین با استفاده از پنل چت در برنامه ادوبی کانکت و آپارات فراهم بود.

لازم به ذکر است که در این نشست ها بیش از 1200 نفر شرکت کننده مجازی در برنامه Adobe Connect حاضر شدند و بیش از 150 نفر بیننده لینک مربوط به پخش زنده کنگره در آپارات بودند.