• 1399/12/01 - 12:58

گزارش روز سوم از پنحمین کنگره سلامت مردان

سومین روز از پنجمین کنگره سلامت مردان به صورت کاملاً مجازی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد و آدرس vc1.vums.ac.ir/salamat  برای شرکت در برنامه در اختیار دانشجویان و اعضای هیأت علمی قرار گرفته است و همچنین امکان دسترسی به پخش زنده برنامه­ ها از طریق آپارات به آدرس https://www.aparat.com/vums/live  برای عموم علاقمندان فراهم است.

پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران برنامه روز سوم در قالب دو نشست آغاز گردید.

نشست اول تحت عنوان سلامت مردان-آندروپوز و سکته مغزی شامل 2 پانل بود که پانل اول تحت عنوان آندروپوز و عوارض آن با سخنرانی دکتر سید محمد کاظمینی ارولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و گرداننده پانل با عنوان کلیات اختلالات و عوارض آغاز شد و به ترتیب دکتر سید محمود سجادی متخصص داخلی فوق تخصص غدد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران باعنوان فیزیولوژی و متابولیسم تستوسترون، دکتر سید رضا یحیی زاده ارولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان درمان و دکتر ناصر مقربیان ارولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با عنوان اثر تستوسترون و اختلال نعوظ در سالمندی مطالب خود را ارایه نمودند.

ادامه نشست اول با پانل دوم تحت عنوان سکته مغزی در سالمندان در دوران پاندمی با سخنرانی دکتر فرزاد اشرافی متخصص مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گرداننده پانل آغاز و به ترتیب دکتر آناهیتا ذوقی متخصص مغزو اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان سکته مغزی : تظاهرات و علت شناسی ، دکتر علی امینی هرندی ذوقی متخصص مغزو اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان درمان سکته ی ایسکمیک حاد: rTPA و ترومبکتومی و دکتر سرور عدوانی ذوقی متخصص مغزو اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان پیشگیری ثانویه در انواع سکته های مغزی مطالب خود را ارایه دادند.

نشست دوم برنامه تحت عنوان سلامت مردان –تروما و حوادث ترافیکی در قالب 2 پانل برگزار شد. پانل اول با عنوان مدیریت چند تخصصی بیمار حادثه دیده تروما با سخنرانی دکتر ابوالفضل افشار فرد متخصص جراحی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  و گرداننده پانل با عنوان مدیریت چند تخصصی در بیماران ترومایی آغاز شد و در ادامه دکتر آنیتا سبزقبایی متخصص طب اورژانس و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان رویکرد به بیماران ترومایی متعدد از صحنه اتفاق تا احیا در اورژانس، دکتر عادل ابراهیم پور متخصص ارتوپدی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان اقدامات اورزانسی در بیماران ترومایی از صحنه تا اتاق عمل ، دکتر محمدرضا شاه محمدی متخصص جراحی مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان اقدامات اورژانسی جراحی اعصاب در ضربه های مغزی و صدمات نخاعی، دکتر محمد مظفر متخصص جراحی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان clinical manifestation in vascular injury ، دکتر ناصر ملک پور متخصص جراحی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان اقدامات عروقی در بیماران ترومایی و دکتر هومن تیموریان متخصص بیهوشی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان احیا بیماران اورژانس و بیهوشی در تروما مطالب خود را ارایه دادند.

و در آخر برنامه، با پانل دوم نشست دوم با عنوان حوادث ترافیکی که با ارایه دکتر حمید سوری اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان رفتارهای ضد اجتماعی و ایمنی راه آغاز شد و بترتیب دکتر همایون صادقی بازرگانی  اپیدمیولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با عنوان عابر پیاده، دکتر سید تقی حیدری دکتری تخصصی آمار زیستی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با عنوان موتور سیکلت، دکتر داود خراسانی دکتری تخصصی ارتقا ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با عنوان چشم انداز صفر و در نهایت دکتر صدیقه اعتماد سعید متخصص اطفال MPH رسانه، عضو هیا علمی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنوان نقش رسانه در فرهنگ سازی کاهش حوادث ترافیکی خاتمه یافت.

در پایان هر نشست 10 دقيقه زمان به پرسش و پاسخ اختصاص یافت و امکان طرح سؤالات با ارائه دسترسي ميكروفن به داوطلبين و از طریق پنل گفتگو در برنامه ادوبی کانکت و آپارات فراهم بود.

لازم به ذکر است که در این نشست ها بیش از 500 نفر شرکت کننده مجازی در  برنامه Adobe Connect از طریق لینک: http://vc1.vums.ac.ir/salamat   و بیش از70  نفر بیننده لینک مربوط به پخش زنده کنگره در آپارات بودند.