• 1394/10/27 - 08:11

گزارش روند راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور

صدور احکام اعضاء محترم هیات امناء و موافقت با بودجه مستقل دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور، تاثیر بسزایی در ثبات و پایداری ساختار وتحقق اهداف دانشگاه خواهد اشت. مشاور حوزه معاونت آموزشی و مسئول پشتیبانی دانشگاه از روند پیشرفت برنامه های دانشگاه می گوید

گزارش خبری

صدور احکام اعضاء محترم هیات امناء و موافقت با بودجه مستقل دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور، تاثیر بسزایی در ثبات و پایداری ساختار وتحقق اهداف دانشگاه خواهد اشت.نوروزاده – مشاورحوزه معاونت آموزشی و مسئول پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور، در حاشیه نشست ادواری نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی کشور و کار گروه های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مجازی گزارشی از روند پیشرفت برنامه های دانشگاه در زمینه تامین زیر ساخت ها و  شناسایی ظرفیت های موجود در حوزه آموزشی مجازی، همچنین توفیقات به دست آمده در زمینه  مشاركت فعال  دانشگاه های علوم پزشكی كشور در تدوین راهبر دها و شکل گیری دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور ارائه نمودند.ایشان اعلام نمودند با بهره مندی از حمایت های فکری و پشتیبانی مستمر و توام با پایش مقام محترم معاون آموزشی، تحقق برنامه های راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در مقاسه با تقویم زمانی بسته های تحول و نوآوری روندی قابل قبول داشته است .به نحوی كه در حال حاضر چند برنامه در سطح ملی و كشوری  مرتبط با حوزه آموزش مجازی توسط دانشگاه های مناطق ده گانه علاقه مند وصاحب تجربه در حال طراحی واجرا می باشد .  بدیهی است تا تحقق کامل اهداف و تکالیف تعیین شده در حوزه آموزش مجازی فاصله زیادی داریم ولی امیدواریم با بهره مندی از ظرفیت ستادی و دانشگاهی و اراده مصمم مدیران عالی حوزه معاونت آموزشی در آینده شاهد تحولی فراگیر در حوزه آموزش پز شکی بالاخص در زمینه تولید محتواهای آموزشی با قابلیت ارائه در  سطح کشوری و  عرصه ها ی بین المللی باشیم.