• 1401/02/12 - 11:05
دکتر آرش خجسته:

بزرگداشت معلم و استاد، تجلیل از پیشگامی در علم، دانش و معرفت است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در پیامی روز استاد را به همه اساتید و بزرگان علم و دانش تبریک گفت.

دکتر آرش خجسته

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی: دکتر آرش خجسته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در پیامی سالروز بزرگداشت مقام شامخ استاد را به همه اساتید و معلمان مرز بوم تبریک و تهنیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، اندیشمند و متفکر توانای کشورمان، به درستی روز معلم و استاد نام‌گذاری شده و بزرگداشت معلم و استاد، تجلیل از پیشگامی در علم، دانش و معرفت است  همچنین فرصتی است تا ضمن ارج نهادن به مقام و جایگاه اندیشه و عالم صمیمانه‌ترین مراتب سپاسگزاری را از جامعه علمی کشور که عهده‌دار امر آموزش و پژوهش در مجامع علمی کشور هستند ابراز کنم.

ضمن عرض تبریک روز استاد به یکایک اعضای محترم هیئت علمی که نقش بی‌بدیلی در ارتقای علم و توسعه کشور دارند، امید دارم با  طرح ایده‌های نوآورانه و تولید محصولات دانش‌بنیان و فناوری‌های نو مسیر جدیدی را برای پیشرفت کشور پایه گذار باشیم.

آرزومندم جامعه علمی کشور با اتکال به قدرت الهی و تلاش و سعی عالمانه و مجدانه خود افق‌های تازه‌ای را به روی میهن عزیزمان بگشایند.

• گروه خبری : ریاست