• 1403/04/23 - 11:47
امور بین الملل

آغاز ثبت‌نام دوره سوم کلاس‌های آمادگی آزمون زبان MHLE

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با همکاری اساتید برجسته و منتخب زبان در رشته‌های علوم پزشکی، دوره‌های آمادگی آزمون زبان MHLE را برگزار می‌کند. این دوره‌ها به صورت "فشرده" در چهار مهارت شنیداری، نوشتاری، خواندن و واژگان ارائه می‌شوند و با هدف افزایش توانایی‌های زبانی شرکت‌کنندگان طراحی شده‌اند.

این دوره‌ها با استفاده از روش‌های آموزشی نوین و بهره‌گیری از تجربیات اساتید برجسته، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که شرکت‌کنندگان بتوانند در مدت زمان کوتاهی مهارت‌های زبانی خود را بهبود بخشند. تمامی جلسات به صورت تعاملی و با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته آموزشی برگزار می‌شوند.

جزئیات دوره:

• مدت زمان دوره : 24 ساعت
  • نحوه برگزاری:  به صورت آنلاین از طریق سامانه یادگیری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

نکات مهم:

• زمان شروع دوره:  زمان دقیق شروع دوره پس از پایان ثبت‌نام متعاقباً از طریق اطلاعیه‌های دانشگاه اعلام خواهد شد.
  • شهریه دوره: مبلغ 15,000,000 ریال

توجه: در صورت واریز شهریه و انصراف از دوره، مبلغ شهریه قابل استرداد نخواهد بود.

نحوه ثبت‌نام:

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه کنند.

اطلاعات تماس:

برای کسب اطلاعات بیشتر و پاسخ به سوالات، می‌توانید با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید:

• شماره تماس: 021-41134 داخلی (706-703)
  • شماره تماس: 021-88504056 داخلی 259

• گروه خبری : امور بین الملل