• 1396/08/10 - 04:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی مجازی اولین جلسه کمیته علمی نوزدهمین همایش آموزش پزشکی را به صورت مجازی برگزار کرد.

WEBINAR001

اولین جلسه کمیته علمی نوزدهمین همایش آموزش پزشکی به صورت وبینار در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، اولین جلسه کمیته علمی همایش آموزش پزشکی به همت معاونت زیرساخت این دانشگاه به صورت وبینار در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

در این جلسه دکتر «عظیم میرزاده» رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت به بیان نکات اساسی در خصوص این همایش پرداخت و در ادامه اساتید حاضر و 13 نفر از اساتید خارج دانشگاه به صورت وبینار در مورد محورها و برنامه های علمی همایش بحث و گفت و گو کردند.

عکس: مرتضی پولادی

WEBINAR002 WEBINAR003 5082 WEBINAR004