• 1395/08/11 - 08:05

تمدید انتخاب واحد دروس کارشناسی ارشد مجازی

اطلاعیه تمدید انتخاب واحد دروس کارشناسی ارشد مجازی

به اطلاع آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی که برای دوره کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور ثبت نام نموده اند می رساند، انتخاب واحد دروس به دلیل درخواست بعضی از دوطلبان تمدید شد. داوطلبانی که انتخاب واحد انجام نداده اند، حداکثر تا تاریخ 1395/08/14 فرصت دارند به پورتال این دانشگاه به آدرس اینترنتی vums.ac.ir وارد شده و از منوی "دانشگاه"، بر روی زیر شاخه "فهرست دانشجویان کارشناسی ارشد" کلیک نمایند و در آن ابتدا ضمن برداشتن شماره دانشجویی خود، شیوه انتخاب واحد را مطالعه نمایند. سپس در صفحه اصلی پورتال دانشگاه بر روی لینک سامانه آموزشی سما کلیک کرده و در صفحه باز شده در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی خود و در قسمت رمز ورود شماره شناسنامه یا عدد 123456 وارد نمایند تا وارد صفحه کاربری خود شوند. در آنجا باید بر روی انتخاب واحد کلیک کرده و انتخاب واحد خود را ثبت کنند.