• 1399/07/29 - 11:36

معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی وبینارهای فارما تاک (Talk) را برگزار می کند

Webinar

گروه داروسازی بالینی مجازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با توجه به پتانسیل های موجود و در راستای سیر تحولات آموزشی در جهان و نشر بهتر دانش توسط فرهیختگان این عرصه، سلسله وبینارهای فارما Talk را با توجه به رسالت خود به صورت ماهانه با فراهم نمودن بستری برای همکاری و بهره مندی از تجربیات ارزشمند آنها برگزار مینماید.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- با توجه به ماهیت رشته داروسازی بالینی که پل ارتباطی بین رشته پزشکی و داروسازی است، معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی امیدوار است با برگزاری این وبینارها بتواند گامی مؤثر در راستای حل چالش های روزانه همکاران شاغل در حرف پزشکی بردارد. در حال حاضر تیم وبینارهای فارما Talk با دعوت از اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، میزبان 30 نفر از اعضا هیأت علمی است و متناسب با مباحث روز و چالش های بالینی، موضوعات آن را طراحی و اجرا می کند.

تاکنون 3 وبینار از این سلسله وبینارها در حوزه چالش های کووید-19 طی 3 ماهه تابستان با حضور اساتید صاحب نظر در این خصوص برگزار شده است.

عناوین بینارهای برگزار شده به شرح ذیل است:

1. تازه های دارودرمانی کووید-19 توسط دکتر فرزانه داستان،  متخصص داروسازی بالینی در بیمارستان مسیح دانشوری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و عضو کمیته علمی ستاد کشوری مدیریت کرونا
  2. فارماکوتراپی اختلالات ترومبوتیک کووید-19 توسط دکتر فانک فهیمی، متخصص داروسازی بالینی
  3. چالش های روانپزشکی در کووید-19 توسط دکتر آذرخش مکری، متخصص اعصاب و روان در بیمارستان روزبه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و خانم دکتر نیایش محبی متخصص داروسازی بالینی در بیمارستان روزبه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

قابل ذکر است وبیناری با موضوع استئوپروز ناشی از پلوکوکورتیکوئیدها: با نگرشی نو به پیشگیری و درمان در تاریخ 1 آبان ماه 1399 توسط دکتر شعله ابراهیم پور، عضو هیات علمی گروه داروسازی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

WhatsApp Image 2020-10-20 at 2.02.20 PM WhatsApp Image 2020-10-20 at 2.02.21 PM WhatsApp Image 2020-10-20 at 2.02.21 PM (1) photo_2020-10-21_11-48-25 photo_2020-10-21_11-48-25