• 1396/07/03 - 06:17

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت اول مهر

DROSTADWRITING

دکتر سید ناصر استاد مشاور معاون آموزشی و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، در پیامی سال تحصیلی پیش‌رو را  شروع دورانی از تلاش و کوشش در راه تعلیم و تربیت عنوان کرد. متن کامل پیام دکتر استاد به این شرح است:

طلوع خورشید علم آموزی در صبحدم آغازین روز ماه مهر یادآور و نشانگر شروع دورانی از تلاش و کوشش در راه تعلیم و تربیت است.با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.همراه شدن ماه محرم، ماه حق طلبی و زلال‌ترین نمادهای ایمان و عشق و دلدادگی با شروع سال تحصیلی ما را بر آن می دارد تا در راستای اهداف هر چه دقیقتر قدم برداریم .با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.ما نیز باید با تلاش برای تقویت دوره‌های باکیفیت آموزشی و رشد سهم آنها در آموزش عالی و افزایش توانمندی آموزشی اساتید بر مبنای نیازهای جامعه دانشگاهی و در جهت افزایش کارآفرینی، تقویت زیرساخت های لازم و حمایت از پژوهشگران در جهت تولید علم و فنآوری، نهادینه شدن ایدها در عرصه عمل گام برداریم.
ما آموخته‌ایم که سلامت، حاصل اعتدال در جسم و جان است و بیماری، نتیجه عدم تعادل در بدن و روح آدمی؛ و همچنان که مراقب توازن و حفظ اعتدال در بدن خود هستیم، در زندگی اجتماعی نیز باید همین‌گونه رفتار و عمل نماییم؛ که حاصل اعتدال، درک صحیح‎تر از مسائل و هم‌افزایی اندیشه‌ها است و کدام مکان برای اندیشیدن و تضارب آرا، بهتر از دانشگاه؟ به همین سبب دانشگاه و دانشگاهیان را سنگ بنای پیشرفت و ترقی جوامع می‌خوانند و کشوری را ثروتمند و قدرتمند می‌دانند که نیروی انسانی اندیشمند و دانا در اختیار دارد.