• 1399/09/29 - 11:42

گزارش روز پنجم از هشتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران

آخرین روز از هشتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران به همت شورای عالی اخلاق پزشکی، مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی مجازی و انجمن اخلاق پزشکی ایران و با شعار عزم همگانی در نهادینه کردن اخلاق پزشکی، برگزار شد.

IMG_2464

این کنگره به صورت کاملاً مجازی، از 25 آذرماه آغاز شد و تا امروز با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی ادامه داشت. همچنین همه روزه دسترسی به پخش زنده برنامه­ ها برای عموم علاقمندان در آپارات فراهم بود.

امروز پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش سخنانی ارزشمند از آیت الله مکارم شیرازی و سخنران افتتاحیه، جناب آقای دکتر سید مصطفی محقق داماد، سخنرانی های کنگره در قالب 2 نشست از ساعت 8:30 تا 12 ارائه شدند. مسئولیت برگزاری نشست اول را سرکارخانم دکتر مینا فروزنده و نشست دوم را جناب آقای دکتر حمیدرضا نمازی، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برعهده داشتند. در این نشست ها 12 کلیپ سخنرانی و 1 سخنرانی آنلاین از اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، مجازی، تهران، مازندران، قم، کاشان، تبریز، شهید صدوقی یزد، خراسان شمالی، اراک و دکتر سعید بیرودیان مدیر محترم اخلاق سازمان نظام پزشکی، پیرامون محورهای کنگره ارائه شد. همچنین کنگره میزبان پروفسور Syafaatun Almirzanah بود و سخنرانی ایشان با عنوان «Solidarity an option for the “poor” (vulnerable) in the age of covid 19» ارائه شد. طبق روزهای گذشته پس از پایان هر نشست زمانی برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته شده بود و امکان طرح سؤالات با دسترسی به میکروفن و پنل گفتگوی Adobe Connect و آپارات برای حضار محترم وجود داشت. بعلاوه تمامی فایل های سخنرانی های ارائه شده در کنگره از طریق سامانه برگزاری وبینارهای دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس webinar.vums.ac.ir  در دسترس هستند.

در این نشست ها بیش از 170 نفر شرکت کننده در برنامه Adobe Connect حاضر شدند و 117 نفر بیننده لینک مربوط به پخش زنده کنگره در آپارات بودند. ضمناً برگزاری نشست سراسری کمیته های اخلاق بالینی دانشگاه ها با حضور معاون محترم درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که سومین نشست از کنگره بود، به آینده موکول شد.

IMG_2468 IMG_2473 IMG_2508 IMG_2473