• 1402/02/13 - 10:24
  • بازدید: 608
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
ریاست

ایران؛ رتبه هشتم دنیا در بخش مقالات هوش مصنوعی

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ما در حوزه هوش مصنوعی در بخش مقالات در رتبه هشتم دنیا هستیم، اما در زمینه کاربرد هوش مصنوعی رتبه خوبی نداریم و بسیاری از مقالات ما در کشور کاربردی نشده‌اند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت ، 

نشست خبری هفته سلامت ۱۴۰۲ با شعار سلامت برای همه با پزشکی خانواده، با حضور ابوالفضل باقری‌فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.

ابوالفضل باقری‌فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برنامه وزارت بهداشت جهت کسب اعتبار بین المللی در تخصص های پزشکی در برنامه سفر اعضای فدراسیون جهانی آموزش پزشکی به ایران ارائه می شود.

وی افزود: ۷ نفر از اعضای فدراسیون بین المللی آموزش پزشکی به زودی به ایران سفر می کنند و از دانشگاه های علوم پزشکی بازدید خواهند کرد.

باقری فرد گفت: با توجه به اعتبار ۱۰ ساله آموزش پزشکی عمومی ایران از نظر فدراسیون بین المللی آموزش پزشکی امیدواریم اعتباربخشی بین المللی رشته های تخصصی را هم کسب کنیم که بتوانیم برای تخصصی منطقه را اعتباربخشی کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت از ارائه سند مردمی سازی آموزش علوم پزشکی به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: مردمی سازی با خصوصی سازی متفاوت است و در این طرح بخشی از آموزش که قابلیت ارائه از سوی افراد ذی صلاح را دارد به آنها واگذار می شود.

وی یادآور شد: آموزش پزشکی در ایران مورد تایید مراجع بین المللی است و از همین رو با واگذاری بخشی از آموزش نیز باید کیفیت آموزش حفظ شود.

باقری فرد با اشاره به برگزاری بیست و چهارمین دوره همایش آموزش علوم پزشکی گفت: همزمان با این همایش، شانزدهمین دوره جشنواره شهید مطهری و پنجمین دوره جشنواره ایده های آموزشی دانشجویی هم به صورت کاملا حضوری برگزار می شود.

وی با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی گفت: در حال حاضر ما در حوزه هوش مصنوعی در بخش مقالات در رتبه هشتم دنیا هستیم اما در زمینه کاربرد هوش مصنوعی رتبه خوبی نداریم و بسیاری از مقالات ما در کشور کاربردی نشده اند. از همین برگزاری همایش کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی به ترویج کاربرد هوش مصنوعی می پردازد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: موضوع هوش مصنوعی وارد برنامه های درسی آموزشی در علوم پزشکی شده است و سعی داریم کاربرد آن را در حوزه سلامت عینی تر کنیم.

وی افزود: استفاده از تکنولوژی های نوین در حوزه آموزش در دوره کرونا در اوج خود بود و در آن زمان رشد این تکنولوژی های موجب شد تا 70 درصد این فناوری ها بومی شود و اکنون به سمتی حرکت کرده ایم که همه این تکنولوژی های آموزشی را در کشور خودمان داشته باشیم. اما نکته مهم در آموزش علوم پزشکی این است که هیچ تکنولوژی جای آموزش چهره به چهره را نمی گیرد و از همین رو تاکید اصلی ما در دانشگاه های علوم پزشکی برقراری آموزش حضوری است.

  • گروه خبری : ریاست
کلمات کلیدی:

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید