• 1401/04/22 - 08:45

دوازدهمین جلسه شورای آموزشی-پژوهشی برگزار شد

دوازدهمین جلسه ی شورای آموزشی-پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با شرکت اعضای شورا روز سه شنبه 21تیرماه 1401 به صورت حضوری و وبیناری از ساعت 10 صبح در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر آرش خجسته، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی با اشاره بر اهمیت آموزش های ترکیبی در دوران پسا کرونا بر نقش اساسی دانشگاه در آینده ی روش های یاددهی- یادگیری ترکیبی در نظام آموزش سلامت کشور تاکید کرد. ایشان همچنین با معرفی خط مشی جدید دانشگاه و ورود به حوزه هوش مصنوعی به طور تخصصی، رسالت جدید دانشگاه را در این حوزه ارائه نمود.

در ادامه، دکتر بابک ثابت، معاون امور دانشگاهی، به ارائه ی گزارشی از فعالیت های اخیر دانشگاه در سه حوزه ی آموزشی، پژوهشی و مرکز مطالعات و توسعه پرداخت. همچنین اعضای شورا در خصوص برنامه های آینده دانشگاه  از جمله برگزاری دوره های مدرسه تابستانه هوش مصنوعی ویژه دانشجویان و راه اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در علوم پزشکی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

• گروه خبری : امور دانشگاهی

:آغاز هفته سلامت 1403