• 1399/02/18 - 14:56

آغاز تغییر ساختار سرورهای سامانه های نوید کشور و حل مشکل تکمیل ظرفیت ذخیره سازی در بعضی از دانشگاه ها

دانشگاه علوم پزشکی مجازی در حال تغییر اساسی ساختار سخت­ افزاری و شبکه­ ای سامانه­ های نوید کشور است. با انجام این تغییر که با اضافه کردن تجهیزات متعدد و برنامه ­ریزی طولانی مدت صورت می­ گیرد، مشکل کمبود فضا نیز مرتفع خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی در حال تغییر اساسی ساختار سخت ­افزاری و شبکه ­ای سامانه­ های نوید کشور است. انجام این تغییر با اضافه کردن تجهیزات متعدد و برنامه­ ریزی طولانی مدت صورت می­گیرد. در این تغییر تعداد سرورها به 5 برابر افزایش خواهد یافت و در نتیجه در صورت ایجاد اشکال در نوید یک دانشگاه، سایر دانشگاه­ ها تحت تاثیر قرار نخواهند گرفت. حجم ذخیره­ سازی و حافظه داده­ ها به چندین برابر افزایش خواهد یافت و در نتیجه سرعت سامانه ­ها نیز تحت تاثیر کمبود فضا نخواهد بود. امنیت سرورهای نوید بیش از پیش ارتقا خواهد یافت. عرض باند مورد استفاده سامانه­ها نیز همانند قبل بدون محدودیت خواهد بود (هم اکنون تا 2 گیگا عرض باند مصرفی داریم).

از دو روز گذشته ظرفیت ذخیره سرور 20 دانشگاه کشور تکمیل شده و اختلالاتی را برای ایشان ایجاد کرده است. با انجام این تغییرات که حداکثر دو هفته به طور خواهد انجامید این مشکلات برطرف خواهد شد. سایر دانشگاه ها نیز در زمان انتقال بین یک تا دو روز دسترسی به سامانه نوید نخواهد داشت و بعد از آن هم ممکن است در طی یک هفته با اختلالاتی مواجه شود.  قبل از انتقال هر دانشگاه، به ادمین محترم آن دانشگاه اطلاع­ رسانی خواهد شد.

امید است با اقدامات انجام شده قدم ­های اساسی در راستای توسعه آموزش مجازی کشور برداشته شود.