• 1397/06/07 - 06:46

ارائه سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی کشوری نوید به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور

سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی کشوری نوید به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارائه شده و کارگاه آموزشی در محل دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-مراحل طراحی فاز اول سامانه ملی مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید (نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی) پایان یافت. سامانه نوید دارای پنل مدیریت اختصاصی برای هر دانشگاه می باشد و کلیه امور مربوط به فراخوانی دروس، تعریف کاربران و ... توسط خود دانشگاه ها انجام خواهد شد. به منظور ارائه رسمی ادمین سامانه و آموزش کار با آن کارگاه¬های آموزشی و هماهنگی طراحی شده است که در محل دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار می شود. این کارگاه ها در معاونت زیرساخت دانشگاه و توسط خانم ها دکتر مجتهدزاده و دکتر شعبانی ارائه می شوند. افراد شرکت کننده در این کارگاه ها که توسط دانشگاه ها معرفی شده اند، مسوولیت مدیریت ادمین سامانه، آموزش اعضای هیات علمی و رفع ایرادات احتمالی را خواهند داشت. برنامه برگزاری کارگاه های آموزش سامانه ملی نوید به شرح زیر است: یکشنبه 11/6/97 دانشگاه های: زاهدان- علوم بهزیستی- سمنان- شهید بهشتی-کردستان- بوشهر- همدان- شهر کرد-بیرجند- اصفهان- تربت حیدریه- قم و جهرم سه شنبه 13/6/97 دانشگاه های: شیراز- مازندران-گیلان- هرمزگان-مشهد-سبزوار-ساوه-بجنورد-شاهرود-رفسنجان و اراک یکشنبه 18/6/97 دانشگاه های: اهواز-ابادان-دزفول-لرستان-لارستان-یاسوج-بهبهان-گناباد-بم-ارتش و گراش حضور خواهند داشت. دوشنبه 19/6/97 دانشگاه های: تربت جام-اسفراین-خمین –نیشابور-مراغه-خلخال-اسداباد-فسا-جیرفت-شوشتر برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است که سایر دانشگاه ها نیز قبلا نوید را دریافت کرده بودند.