ارائه پانل "دانشگاه علوم پزشکی مجازی: راهی به سوی تحول در آموزش پزشکی" در بخش دانشجویی
دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در بخش دانشجویی هجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در تاریخ 8 اردیبهشت ماه 1396، پانلی را با عنوان "دانشگاه علوم پزشکی مجازی: راهی به سوی تحول در آموزش پزشکی" برگزار کرد.

پانل "دانشگاه علوم پزشکی مجازی: راهی به سوی تحول در آموزش پزشکی" در بخش دانشجویی هجدهمین همایش کشوری آموزش پزشکی برگزار شد.دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در بخش دانشجویی هجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در تاریخ 8 اردیبهشت ماه 1396، پانلی را با عنوان "دانشگاه علوم پزشکی مجازی: راهی به سوی تحول در آموزش پزشکی" برگزار کرد. در این پانل که با مسوولیت خانم دکتر ریتا مجتهدزاده (عضو هیات علمی گروه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجری کارگروه آرمان: موکس ملی) برگزار شد، دانشجویانی از رشته ها و دانشگاه های مختلف علوم پزشکی مشارکت داشتند.
مباحث طرح شده در این پانل به شرح زیر بود: دانشجویان در "داروخانه مجازی" چگونه می آموزند؟ (خانم ترانه بهره مند، دانشجوی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران)بیمار مجازی، آموزش پزشکی با رویکردی نوین (خانم زهرا تمرتاش، دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان)یادگیری همراه (M-learning)، آموزش را به کجا می برد؟ (خانم سارا حیدری، دانشجوی دکترای آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)بازی پردازی (Gamification)، تحولی در نگرش به یادگیری (آقای بردیا جوادی، دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف)MOOCs چیست؟ آرمان را بشناسیم! (خانم دکتر آزاده شعبانی، پزشک و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران)لازم به ذکر است که برای این پانل، آگه نگار (infographics) نیز طراحی شد که با واقعیت افزوده (augmented reality) با کمک QR code، غنی شده بود و شرکت کنندگان در همایش می توانستند قبل از پانل به ویدئوی معرفی پانل و خلاصه سخنرانی ها دسترسی داشته و در صورت تمایل در کارگروه "آرمان یار" به عنوان همکاران تدریس "آرمان" ثبت نام کنند. در پایان پانل نیز به پرسش های حضار پاسخ داده شد.

