• 1396/02/17 - 06:34

ارائه پانل تخصصی آموزش مجازی توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی

یکی از پانل های تخصصی هجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی صبح روز هشتم اردیبهشت ماه 1396، به دانشگاه علوم پزشکی مجازی اختصاص داشت. این پانل با عنوان "آموزش مجازی: راهبرد توسعه آموزش پزشکی" با ریاست جناب آقای دکتر سید ناصر استاد، رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، برگزار شد. ابتدا سخنران کلیدی پانل، آقای دکتر آیین محمدی سخنرانی خود را با عنوان "آموزش مجازی و رویکرد های نوین آن در جهان" ارائه دادند. در این سخنرانی پیش بینی روند و نوآوری های یادگیری الکترونیکی در سال 2017 مورد بحث قرار گرفت. سپس اعضای پانل به طور خلاصه و به شرح زیر به بیان مطالب خود پرداختند:

• نقش دانشگاه علوم پزشکی مجازی در توسعه آموزش مجازی در کشور (آقای دکتر سید ناصر استاد)• نقش آموزش مجازی در برنامه های حضوری دانشگاه (آقای دکتر مجیدرضا فرخی) • اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی در ایران (خانم دکتر ریتا مجتهدزاده)• رشته های مجازی در ایران و جهان (آقای دکتر سلیمان احمدی)• نقش آموزش مجازی در توسعه دوره های پودمانی و کوتاه مدت (خانم دکتر افسانه دهناد)در پایان نیز به پرسش های حضار پاسخ داده شد. قابل ذکر است که این پانل با استقبال گسترده شرکت کنندگان در همایش روبرو شد.

panel01 panel02 panel03 panel04