• 1397/07/24 - 11:53

اطلاعیه شماره 24_شیوه نامه انتخاب واحد برای داوطلبین رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ورودی مهر97

اطلاعیه شماره 24 شیوه نامه انتخاب واحد برای داوطلبین رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ورودی مهر97

پیرو فراخوان بعمل آمده برای پذیرش دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی وبا توجه به ثبت نام بعمل آمده واعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه، به اطلاع می رساند انتخاب واحد پودمان سطح یک سال تحصیلی 98-97 از تاریخ 26/07/ 1397لغایت 5/ 08/1397 تعیین شده است. لطفا جهت ثبت نام برابر با شیوه نامه تنظیم شده اقدام نمائید.• شیوه انتخاب واحد: برابر با جدول مندرج در ذیل این شیوه نامه، دروس قابل ارایه و انتخاب در سطح یک کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی شامل مهارت های عمومی تدریس بوده وجمعا شامل 7 درس به میزان 8 واحد می باشد. نکات ضروری و مورد توجه در هنگام انتخاب واحد شامل: 1- باتوجه به اینکه سطح یک شامل 7 درس می باشد لذا دانشجویان می توانند تمامی و یا بعضی از این دروس را انتخاب نمایند.2- درصورتی ثبت نام دانشجو در این دوره قطعی تلقی خواهد شد که حداقل یک درس را به منظور توانمندسازی انتخاب نماید.3- درس "مقدمات یادگیری غیرحضوری" که به میزان 4 ساعت است ودر شروع دوره ارائه می گردد بصورت اجباری بوده و جز واحدهای انتخابی محاسبه نمی گردد.4- درس" مقدمات استدلال بالینی" اختصاص به اساتید علوم بالینی و "درس مقدمات تفکر علمی" اختصاص به اساتید علوم پایه دارد. لطفا در انتخاب واحد به این نکته توجه فرمائید.5- حداکثر ظرفیت هرگروه 40نفر و براساس اولویت زمان انتخاب واحد می باشد و در صورت تکمیل ظرفیت هرگروه- استاد، داوطلب بایستی گروه های درسی دیگر را انتخاب نماید. 6- جهت انتخاب واحد با مراجعه به وب سایت دانشگاه مجازی به آدرس www.vums.ac.ir از فایل اسامی پذیرفته شدگان شماره دانشجویی خود را اخذ واز قسمت سامانه ها در بالای صفحه، سامانه مدیریت آموزشی(سما) را انتخاب ، در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی و در قسمت رمز ورود شماره شناسنامه خود را وارد نموده و سپس اقدام به انتخاب واحد نمائید. 7- در هنگام ثبت نام سیستم سما براساس تعداد و نوع واحدهای که انتخاب می شود شهریه شما را محاسبه نموده و قابل پرداخت می باشد.8- پس از اتمام زمان مهلت انتخاب واحد، شروع کلاس ها از تاریخ 06 /08/97 خواهد بود.در این خصوص ابتدا درس 4 ساعته "مقدمات یادگیری غیر حضوری" به مدت دو هفته ارائه می گردد.وسپس دسترسی به بقیه واحدهای انتخابی دانشجو فراهم می گردد.

دریافت فایل کامل شیوه نامه انتخاب واحد